Rechercher
Français
Toutes catégories
  Menu Fermez

  VITRUM DESIGN

  Elegant elements and refined materials frame high technological devices, and transform the living experience into a sensory experience where the avant-garde blends with design.

  Voir comme Grille Liste
  Trier par
  Afficher par page
  Image de Vitrum EU VI Lighting Black Glass Etched 6

  Vitrum EU VI Lighting Black Glass Etched 6

  Vitrum EU VI Lighting Black Glass Etched 6
  Vitrum Design Frame voor 6-voudige schakelaars Glass collectie Met de Glass collectie brengt Vitrum Design natuurlijke schoonheid in huis. Geëtest glas met een stijlvolle uitsnede zorgen voor een opvallend design en maakt de schakelaar dynamisch. De elegantie van de Glass collectie maakt simpele schakelaars tot een design object met een uniek karakter.
  Image de Vitrum EU Bell Black Tech 1

  Vitrum EU Bell Black Tech 1

  Vitrum EU Bell Black Tech 1
  Vitrum Design Frame met bel icoon voor 1-voudige schakelaar Tech collectie Met de Tech collectie kenmerkt Vitrum Design zich door elegant en resistent materiaal met een verfijnd ontwerp. De Frames zijn een wonder voor moderne en creatieve omgevingen. De collectie is gemaakt van hoogwaardig glas met een glad oppervlak en glanzende afwerking.
  Image de Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 2

  Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 2

  Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 2
  Vitrum Design Frame voor 2-voudige schakelaars Glass collectie Met de Glass collectie brengt Vitrum Design natuurlijke schoonheid in huis. Geëtest glas met een stijlvolle uitsnede zorgen voor een opvallend design en maakt de schakelaar dynamisch. De elegantie van de Glass collectie maakt simpele schakelaars tot een design object met een uniek karakter.
  Image de Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 4

  Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 4

  Vitrum EU II Lighting Black Glass Etched 4
  Vitrum Design Frame voor 4-voudige schakelaars Tech collectie Met de Tech collectie kenmerkt Vitrum Design zich door elegant en resistent materiaal met een verfijnd ontwerp. De Frames zijn een wonder voor moderne en creatieve omgevingen. De collectie is gemaakt van hoogwaardig glas met een glad oppervlak en glanzende afwerking.