Rechercher
Français
Toutes catégories
  Menu Fermez

  DANALOCK

  Danalock 

  Intriguing Danish Design

  With its simple Danish design and advanced encryption algorithm, the Danalock V3 offers a secure yet elegant door locking experience. The small form factor provides a sleek, futuristic look.

   

  Automatic Unlock

  No need to put your groceries down, Danalock V3 detects your arrival and unlocks the door for you.

  Flexible Access Control

  Grant access to other users or bridge your Danalock V3, so you can lock, unlock and monitor it from anywhere.

  Long-lasting Battery Life

  The Danalock has an average battery lifetime of 12+ months depending on daily use. The battery status is easily viewed in the App.

  Voir comme Grille Liste
  Trier par
  Afficher par page
  Image de Danalock V3 + M&C Adjustable Cilinder SKG

  Danalock V3 + M&C Adjustable Cilinder SKG

  Danalock V3 + M&C Adjustable Cilinder SKG
  De Danalock V3 is een batterijgevoed (Bluetooth & Z-Wave) slim slot waarmee eenvoudig de toegang tot een woning via een smartphone beheerd kan worden. Bediening van het slot kan handmatig, via de Danalock App of via een Z-Wave gateway. Met het minimalistische Deense ontwerp en een geavanceerd encryptie-algoritme biedt de Danalock een veilige stijlvolle oplossing voor deurvergrendeling. Belangrijk: Om de Danalock te gebruiken moet er een speciale cilinder of een Danalock Keyturner geplaatst worden. Voor meer informatie bekijk de omschrijving hieronder en de sectie "Cilinder en sleutels". De M&C cilinder SKG 3 is een hoogwaardige veiligheidscilinder en is bestand tegen de meest actuele inbraakmethodes zoals kerntrekken, cilindertrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. De cilinder wordt geleverd met 3 sleutels. De Condor is voorzien van een hardstalen brug, deze maakt het breken van de cilinder nagenoeg onmogelijk. Indien meerdere sleutels nodig zijn kunnen deze bijbesteld worden. De adjustable cilinder kan door middel van "spacers" gebruikt worden met de volgende cilinder maten: 35-32 35-37 35-42 35-47 Belangrijk: enkel de buitenmaat is verstelbaar van de adjustable cilinder Kenmerken Geen speciaal gereedschap nodig Gemotoriseerde vergrendelhulp met Twist Assist Eenvoudige beheer met 3 verschillende toegangsniveaus Werkt stand-alone, met een DanaBridge en met Z-Wave controllers Geschikt voor driepuntssluiting