Zoek
Nederlands
Alle Categorie├źn
  Menu Close

  Fireprotect 2 Netvoeding

  Fireprotect 2 Netvoeding

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van FireProtect 2 AC (Heat) Wit

  FireProtect 2 AC (Heat) Wit

  FireProtect 2 AC (H)
  Ajax FireProtect 2 draadloze brandmelder met temperatuursensor, wit op netspanning. Afmetingen: 43,5 x 86 x 86mm Ajax FireProtect 2 draadloze brandmelder met temperatuursensor, zwart, op netspanning. Afmetingen: 43,5 x 86 x 86mm FireProtect 2 AC is een op het stroomnet aangesloten detector die ontworpen is voor brandveiligheid in woningen. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden en de geavanceerde software verkleint de kans op valse alarmen. De bispectrale sensor maakt direct onderscheid tussen rook en stoom en de twee thermistoren reageren snel op het branden van synthetisch materiaal. De koolmonoxidesensor slaat alarm voordat het concentratieniveau gevaarlijk wordt. Alles voldoet aan de nieuwste normen voor brandveiligheid. Een doordacht ontwerp, verbeterd montagepaneel met WAGO 221-aansluitingen en de instellingen in de app maken het installatieproces simpel en eenvoudig, dit biedt een RPO een ultieme gebruikerservaring.
  Afbeeldingen van FireProtect 2 AC (Heat) Zwart

  FireProtect 2 AC (Heat) Zwart

  FireProtect 2 AC (H)-B
  Ajax FireProtect 2 draadloze brandmelder met temperatuursensor, zwart, op netspanning. Afmetingen: 43,5 x 86 x 86mm FireProtect 2 AC is een op het stroomnet aangesloten detector die ontworpen is voor brandveiligheid in woningen. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden en de geavanceerde software verkleint de kans op valse alarmen. De bispectrale sensor maakt direct onderscheid tussen rook en stoom en de twee thermistoren reageren snel op het branden van synthetisch materiaal. De koolmonoxidesensor slaat alarm voordat het concentratieniveau gevaarlijk wordt. Alles voldoet aan de nieuwste normen voor brandveiligheid. Een doordacht ontwerp, verbeterd montagepaneel met WAGO 221-aansluitingen en de instellingen in de app maken het installatieproces simpel en eenvoudig, dit biedt een RPO een ultieme gebruikerservaring.
  Afbeeldingen van FireProtect 2 AC (Heat/Smoke) Zwart

  FireProtect 2 AC (Heat/Smoke) Zwart

  FireProtect 2 AC (H/S)-B
  Ajax FireProtect 2 draadloze brandmelder met temperatuursensor, zwart op netspanning. Afmetingen: 123,7x123,7x44,7mm FireProtect 2 AC is een op het stroomnet aangesloten detector die ontworpen is voor brandveiligheid in woningen. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden en de geavanceerde software verkleint de kans op valse alarmen. De bispectrale sensor maakt direct onderscheid tussen rook en stoom en de twee thermistoren reageren snel op het branden van synthetisch materiaal. De koolmonoxidesensor slaat alarm voordat het concentratieniveau gevaarlijk wordt. Alles voldoet aan de nieuwste normen voor brandveiligheid. Een doordacht ontwerp, verbeterd montagepaneel met WAGO 221-aansluitingen en de instellingen in de app maken het installatieproces simpel en eenvoudig, dit biedt een RPO een ultieme gebruikerservaring.
  Afbeeldingen van FireProtect 2 AC (Heat/Smoke) wit

  FireProtect 2 AC (Heat/Smoke) wit

  AJ-FIRE2-AC-HS
  FireProtect 2 AC is een detector op netvoeding die is ontworpen voor brandveiligheid in woningen. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig te worden schoongemaakt en geavanceerde software minimaliseert valse alarmen. De dual-spectrum sensor onderscheidt rook onmiddellijk van stoom en twee thermistors reageren snel op de verbranding van de synthetische materialen. De koolmonoxidesensor alarmeert voordat het concentratieniveau bedreigend wordt. Alles voldoet aan de laatste brandveiligheidsnormen. Het doordachte ontwerp, het verbeterde montagepaneel met WAGO 221-connectoren en de in-app-instellingen maken het installatieproces aangenaam en eenvoudig, wat een ultieme ervaring voor PRO oplevert.