Zoek
Nederlands
Alle Categorieën
  Menu Close

  Over ons

  Het oprichten van de grootdistributeur CAMJO bv gebeurde door Jo Desomviele (1977°)

  Met CAMJO legt hij de klemtoon op geteste kwaliteitsproducten die hun degelijkheid voortdurend bewijzen, en waarvan die kwaliteit ook voortdurend wordt gecontroleerd. Eerlijke prijzen voor een topkwaliteit!

  Zowel startende en senior bedrijven in de sector van de beveiliging zijn welkom als klanten bij CAMJO. In al hun contacten met CAMJO ervaren ze de geest van dienstvaardigheid, de funderingen waar dit relatief jonge bedrijf is op gebouwd.

  Jo had zijn eerste werkervaringen bij een fabrikant CCTV. Al gauw organiseerde hij een zeer gewaardeerde ondersteuning op afstand voor de techniekers met problemen ter plaatse bij de klanten. Die methodiek, kennis en ervaring kon hij verder ontwikkelen toen hij gevraagd werd om mee te werken aan de uitbouw van een echte helpdesk ter ondersteuning van de installateurs.

  De sector van de beveiliging (zowel alarm, cctv als toegangscontrole) was voor Jo echter zo boeiend dat hij uiteindelijk enkele jaren later besloot een antwoord te bieden aan een tekort dat hij in de wereld van de installateur regelmatig zag terugkeren:

  “De garantie van een topkwaliteit voor diverse producten met een eerlijke prijs, en vooral waar nodig, een goede ondersteuning voor de installateur op het juiste tijdstip”.

  Enige tijd terug startte hij dan ook CAMJO (2013°).

  Eind 2019 kon CAMJO nog uitbreiden met DTMcameras. Hierdoor maakt ook Wouter Rooseboom (1978°) nu deel uit van het team ervaren techneuten van CAMJO. 

  De ervaring van het CAMJOteam: reeds meer dan 20 jaar opgebouwd!

  Installateurs in de ganse BENELUX genieten nu van de mogelijkheden die de topservice van het CAMJO-team te bieden heeft.

  CAMJO BV, BE0541.349.674, vergund door IBZ voor camerabewaking