Zoek
Nederlands
Alle Categorieën
  Menu Close

  AEOTEC

  From space to automated space in 3 steps.

  Aeotec is the leading creator of quality automation solutions that focus on automating the spaces in which we work, rest, and play. We craft products and experiences for spaces that range in size from the humble studio flat to sumptuous hotels.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van AEOTEC MULTISENSOR 7

  AEOTEC MULTISENSOR 7

  AEOTEC MULTISENSOR 7
  Aeotec MultiSensor 7 is een 6-in-1 Z-Wave sensor voor het detecteren van beweging, temperatuur, lichtintensiteit, luchtvochtigheid, vibratie en UV. De sensor werkt op 2x CR123A batterijen of een Micro-USB. Optioneel: een inbouwbeugel voor montage in de wand is separaat verkrijgbaar. Kenmerken Multifunctionele Z-Wave sensor Meet temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit en UV Detecteert beweging en vibratie Bewegingsdetectie tot 10m Kijkhoek van 120 graden
  Afbeeldingen van Aeotec Doorbell 6

  Aeotec Doorbell 6

  Aeotec Doorbell 6
  De Z-wave Plus en S2 Aeotec Doorbell 6 is een zeer compacte maar krachtige 105dB gong en sirene, met draadloze deurbelknop.
  Afbeeldingen van Aeotec Siren 6 (Indoor)

  Aeotec Siren 6 (Indoor)

  Aeotec Siren 6 (Indoor)
  De Aeotec Siren 6 is een Z-Wave binnensirene met een 110dB akoestisch signaal en alarm licht. De sirene vereist een vaste voeding en bevat een back-up batterij (max. 4 uur). Het product beschikt over 30 geluiden en kan via de Z-Wave controller geconfigureerd worden. Optioneel: naast de sirene functie kan de Aeotec Button gekoppeld worden voor het creëeren van een deurbel scenario.
  Afbeeldingen van Aeotec Button (for Doorbell 6 & Siren 6)

  Aeotec Button (for Doorbell 6 & Siren 6)

  Aeotec Button (for Doorbell 6 & Siren 6)
  De Aeotec Doorbell Button is een draadloze deurbel op batterij en is te gebruiken i.c.m. de Aeotec Doorbell 6 als extra Deurbel of i.c.m. de Aeotec Siren 6.
  Afbeeldingen van AEOTEC INBOUWBEUGEL MULTISENSOR

  AEOTEC INBOUWBEUGEL MULTISENSOR

  AEOTEC INBOUWBEUGEL MULTISENSOR
  Accessoire voor de Aeotec Aeotec MultiSensor 7. De inbouwbeugel maakt het mogelijk om de sensor in een holle wand of plafond te plaatsen. De beugel kan tot 30 graden gedraaid worden. De mooi vormgegeven inbouwbeugel zorgt ervoor dat je geen ophangbeugels of sensoren meer ziet.
  Afbeeldingen van Aeotec Range Extender 7

  Aeotec Range Extender 7

  Aeotec Range Extender 7
  De Aeotec Range Extender 7 werkt naadloos samen om zwakke Z-Wave en Z-Wave Plus signalen te versterken en herhalen. Eenvoudig inpluggen in een stopcontact. De Aeotec Range Extender 7 is een plug & play Z-Wave repeater voor een Z-Wave netwerk. De repeater versterkt en vergroot de dekking van het Z-Wave netwerk. De Range Extender is ontwikkeld met de Z-Wave 700 serie. Door het compacte formaat blokkeert de Range Extender 7 geen andere stopcontacten. Het product heeft een ingebouwde range test functie.
  Afbeeldingen van Aeotec CPM1A60 Gen5 ENERGY METER

  Aeotec CPM1A60 Gen5 ENERGY METER

  Aeotec CPM1A60 Gen5 ENERGY METER
  Intelligente energie meter voor het meten van een groep tot 60A
  Afbeeldingen van Aeotec WallMote Quad

  Aeotec WallMote Quad

  Aeotec WallMote Quad
  Aeotec Wallmote Quad een Afstandsbediening die er uitziet als een schakelaar. Ideaal als scene controller. Tevens stijlvol met 4 knoppen en batterijgevoed. De Aeotec WallMote Quad is een stijlvolle draadloze Z-Wave wandschakelaar voor het bedienen van 16 verschillende apparaten of scènes. De schakelaar heeft een oplaadbare batterij en wordt geleverd met een montage beugel voor aan de wand. De schakelaar heeft een haptische en akoestische feedback ter bevestiging van een opdracht. Kenmerken Draadloze schakelaar met 4 knoppen Voor bediening van scènes of associaties Haptische- en akoestische feedback bij bediening van de schakelaar Oplaadbare batterij met micro-USB ingang
  Afbeeldingen van Aeotec Recessed Door Sensor 7

  Aeotec Recessed Door Sensor 7

  Aeotec Recessed Door Sensor 7
  Magneetcontact sensor voor onzichtbare montage (verzonken in deur) De Aeotec Recessed Door Sensor is een verzonken magneet contact sensor voor montage de montage in een deur en kozijn. De sensor heeft een diameter 10mm en kan toegepast worden voor onzichtbare montage. De sensor werkt via Z-Wave en detecteert open/dicht. Het apparaat wordt geleverd met een batterij. Kenmerken Onzichtbare sensor Z-Wave 700 Tot 2 jaar batterijlevensduur Magneet contact bestaande uit twee elementen Werkt draadloos via Z-Wave
  Afbeeldingen van Aeotec aërQ Temperature & Humidity Sensor

  Aeotec aërQ Temperature & Humidity Sensor

  Aeotec aërQ Temperature & Humidity Sensor
  De Aeotec aërQ sensor is een compacte Z-Wave sensor voor het monitoren van temperatuur en luchtvochtigheid. De sensor heeft een 'schimmel' detectie die op basis van de gemeten luchtvochtigheid en temperatuur een signaal geeft. Het signaal wordt verstuurd naar een verbonden Z-Wave controller. Daarnaast weergeeft de LED indicator de status van de omgeving. De sensor werkt op een knoopcel batterij (meegeleverd). Kenmerken Sensor voor het meten van luchtvochtigheid en temperatuur Ingebouwde schimmeldetectie op basis van gemeten waarden Werkt op een knoopcel batterij Batterijlevensduur circa 2 jaar (met fabrieksinstellingen)